Бизнес

CLICO България e най-добрият дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа за 2020 г.

Владимир Владков

CLICO България е отличена като най-добрият дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа по време на годишната среща на дистрибуторите на F5, проведена на 8 октомври, съобщиха от българската компания. CLICO е оторизиран дистрибутор на F5 от 6 години.

Портфолиото на F5 включва решения за балансиране на натоварването, управление и видимост на трафика, DNS услуги, защита на уеб и мобилни приложения, управление на достъпа на потребителите до корпоративни данни и ресурси, както и предпазване от различни заплахи, включително DDoS атаки.

"Избрахме CLICO България за най-добрия дистрибутор на F5 в Югоизточна Европа по няколко причини. Въпреки че тази година беше рекордна за CLICO България по отношение на приходи за F5, разбира се, винаги има дистрибутори от по-големи европейски държави, които водят по този показател. Така че приходите не бяха водещият фактор. CLICO България постигнаха високи резултати при т.нар. метрика "Качество, не количество". Постигнаха изключителни резултати що се отнася до продажби на продуктовия микс на F5, включително и реализиране на първата сделка за корпоративен лиценз (Enterprise Licensing Agreement) на F5 в Източна Европа. Помогнаха ни да развием отношения с няколко нови клиента от различни вертикали. Разполагат с отлични технически знания и умения, свързани с F5. Предлагат и отлични сътрудничество и комуникация, не само при продажбите, но и в контекста на техническата част, маркетинг и бек-офис. Бих искал да благодаря на екипа на CLICO България за сътрудничеството и подкрепата, които оказваха на F5 през 2020 г. Очакваме новата 2021 г. да бъде изпълнена с предизвикателства, но също така и с успехи", коментира регионалният мениджър за Югоизточна Европа на F5 Якуб Шумпих.

голяма радост приехме това отличие. За нас то е още едно доказателство за изключителното сътрудничество с F5 в България. Техните решения успешно намират приложение сред водещи банкови институции, телекоми, електроразпределителни дружества, държавната администрация и много частни компании в страната. Благодарим за оказаното доверие. Ще се радваме занапред да развиваме още повече съвместната ни дейност", каза Александър Стаменов, регионален мениджър в CLICO България.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X