Облаци

NDB ще дистрибутира продуктите за прогнозни анализи на Runecast Solutions

Computer World

Българският ИТ дистрибутор обяви, че е сключил договор за ексклузивно партньорство с базираната в Лондон, Великобритания, Runecast Solutions. Нейният основен продукт, автоматизиран прогнозен анализ в реално време и отчет на базирани на VMware и AWS облачни среди.

От родната фирма подчертават, че Runecast Analyzer работи с vSphere, vSAN, NSX и Horizon среди. Допълва се още, че решението осигурява много по-добро спазване на правилата за сигурност на локално ниво спрямо DISA STIG, PCI DSS, HIPAA и VMware Security Hardening. Не на последно място анализите позволяват съкращаване на времето, необходимо за търсене и отстраняване на неизправности, както и намаляване на престоя на системите.

Компанията има реализирани множество успешни проекти с клиенти от различен мащаб и индустрии по света. IDG Connect я нарежда в класацията "20 Red-Hot, Pre-IPO" за най-интересни доставчици в сферата на бизнес решенията за 2019 г.

"Runecast Analyzer освобождава на ИТ екипите повече време и бюджет, които да бъдат инвестирани в други области на бизнеса, критични за неговия растеж", уверени са от NDB.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X