Комуникации

TP-Link с нов мениджър за България и Румъния

Computer World

Зик Дзао от началото на месеца отговаря за бизнеса на доставчика на мрежово оборудване в България и Румъния. Той се присъединява се към компанията през юли 2015 г. и през ноември същата година заема поста на мениджър по продажбите в представителството на поделението ѝ в Полша. През април 2016 г. става SMB Продуктов мениджър в TP-Link Русия.

Зик Дзао е завършил Университета по електроника и технологии в Китай и е инжeнер по професия. Обича туризма и готвенето, особено на китайска храна.

„Изключително щастлив съм да се присъединя към екипа на TP-Link Румъния и България. Това назначение за мен е огромна възможност и предизвикателство. Моята отговорност е да продължа да поддържам добрата инерция на развитие на бизнеса в България и Румъния, като се фокусирам най- вече върху разширяване на SOHO (малък и домашен офис) сегмента, особено категорията Smart Home (умен дом) и SMB (малък и среден бизнес) – сподели Зик Дзао. – TP-Link отдавна е лидер на пазара в този сегмент и това се дължи най-вече на качеството и надеждността на нашите продукти и професионализма на маркетинговия екип и екипите по продажбите. Сигурен съм, че заедно ще продължим да предлагаме на местните клиенти същите високи стандарти и качество на услугите."

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X