Е-Търговия

Услугата за доставки Glovo стъпи в Пловдив и Варна

Александър Главчев

От 26 март, приложението за бърза доставка на стоки Glovo вече е достъпно за жителите на Пловдив и Варна, обявиха от компанията. Услугата, която официално влезе в България в началото на март, позволява на клиентите си да изпращат всичко - от готова храна от ресторанти и заведения, хранителни стоки от супермаркети, цветя, до фармацевтични продукти и други.

Glovo представлява платформа, която позволява на потребителите да поръчват, изпращат и получават всичко, което предпочитат. В приложението има предварително зададени категории, от които потребителите могат да избират в зависимост от това какво искат да поръчат: "Храна", "Супермаркети", "Здраве&Красота", "Магазини" - категории, чрез които те могат да направят своите поръчки и да бъдат доставени след минути. В допълнение, с бутона "Друго", потребителите могат да поръчват абсолютно всичко в града си, като декоративни предмети или спортни стоки от любимите си магазини.

Категорията "Куриер" се използва от потребителите за изпращане на всякакъв вид пакети или писма в града във възможно най-кратък срок. Тази услуга позволява доставяне на документи или забравени лични вещи у дома, в офиса или при приятели, като очила, ключове, чанти и други.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X