Бизнес

Asbis България стана дистрибутор на CORSAIR

Владимир Владков

От май 2020 г. Asbis България започна да дистрибутира продуктите на CORSAIR. Компанията вече е заредила в склада си първите доставки - памети за настолни компютри - от по-масовата памет 8 GB CORSAIR Vengeance до флагмана 4000MHz Dominator Platinum RGB. Налични за поръчка са и памети за мобилни компютри, както и SSD дискове, включително продукти от топ линията като CORSAIR Force MP600 2TB, допълват от дистрибутора.

Освен памети и дискове, CORSAIR предлага пълна гама продукти за геймъри като механични клавиатури, мишки, безжични слушалки, премиум РС компоненти. В портфолиото й е и напълно интегрираният компютър CORSAIR ONE. Към момента (22 май 2020) в продуктовия списък на Asbis България има общо 22 продукта на Corsair.

"Очакваме скоро да попълним продуктовото портфолио и с широка гама периферия за геймъри и стриймъри, за да предложим на феновете на CORSAIR възможността да имат всичко, от което се нуждаят за своя компютър, коментира Александър Захариев, търговски директор на отдел "Ритейл бизнес" в Asbis България. - Добавяйки CORSAIR, АСБИС затвърждава лидерската си позиция на дистрибутор на най-добрите и качествени продукти за геймъри на българския пазар."

Сред световните производители, чийто продукти дистрибутира у нас Asbis България , са Intel, AMD, DELL, Microsoft, Western Digital, Seagate, Kingston, Logitech, Razer и др.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X