Бизнес

HPE Discover 2020 събира бележити личности от бизнеса, технологиите и спорта

Робърт Христов

Това лято виртуалната конференция HPE Discover 2020 ще ни срещне с бележити личности от света на бизнеса, технологиите и спорта под мотото "Тук сме, за да помогнем" (We're Here to Help). Началото на #HPEDiscover бе дадено на 23 юни и продължава през целия юли. Сред гостите са вдъхновяващи лидери, мотивационни лектори, стратези, хора на риска и такива, които променят правилата на играта. В програмата са включени над 150 сесии, излъчвани на живо и на запис, интерактивно съдържание, продуктови демонстрации, обучения и он-лайн срещи.

"Извънредната обстановка в почти цял свят тази година наложи трансформиране на едно от водещите технологични събития - HPE Discover, във виртуално", разказва Ираван Хира, генерален директор на Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium.

Съдържанието на програмата е разделено на фокус панели, а ето и предоставената за тях информация:

Високи резултати под напрежение
Дани Хорниголд, дългогодишен спортен коментатор, модерира тематичния панел със спортни икони от ранга на Симон Байлс, трикратна световна шампионка с общо 25 медала, Люис Хамилтън, шесткратен световен шампион от Формула 1 и пилот от екипа на Мерцедес, и доктор Чери Еванс, бивш новозеландски футболист и настоящ психиатър, писател и лектор. Научете какво е емоционалното, психическо и физическо натоварване при работа под напрежение и как да преодолееш и приемеш дискомфорта.

Спортният бизнес
Антонио Нери води дискусия с пет водещи фигури от света на спорта, сред които Кристиан Хорнер, британски автомобилен пилот и ръководител на екипа на Ред Бул във Формула 1, Даниел Леви, английски бизнесмен и собственик на лондонския футболен клуб Тотнъм Хотспър, Рик Уелц, президент на баскетболния Голдън Стейт и един от най-известните бизнесмени в американския спорт, Сузи Волф, ръководител екип на ROKiT Venturi Racing, бивш пилот и първата жена, участвала в състезание на Формула 1, и Тото Волф, CEO и ръководител екип на Mercedes AMG Petronas Формула 1, бивш пилот. Разберете как пандемията е повлияла на бизнеса им и какви са изгледите за възстановяването на спорта.

Водещи жени в технологиите
Соледад О'Брайън, известна американска водеща, многократно награждаван журналист и продуцент на седмичното политическо предаване Matter of Fact, е в компанията на бизнес дами, сред които Дженифър Кабалкинто, главен финансов директор на американския баскетболен отбор Голдън Стейт Уориърс и Мира Дейвис, главен директор ИТ и иновации в Тексаската клиника за детско здраве, с които обсъждат лидерството по време на криза, темата за предоставяне на еднакви възможности за развитие на всички служители, независимо от произхода и пола им, и за това как организациите могат да бъдат устойчиви и гъвкави в настоящата динамична обстановка.

През тази седмица се обещават още интересни панели, посветени на големите въпроси пред малкия бизнес, жените в технологиите, данните като валута и бъдещето на ИТ услугите.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X