Ит Лидери

Външен Консултативен съвет ще помага за развитието на Нетера

Иван Гайдаров

Нетера учреди външен независим Консултативен съвет за своята група от фирми. Неговата роля ще е да предоставя експертиза, насоки и информация на собственика и оперативните ръководители на компанията в области като маркетинг, продажби, финансиране, разширяване и много други.

Консултативният съвет на Нетера привлича професионалисти от световна класа с разнообразен опит, мотивирани от възможността да бъдат част от екипа на компанията.

"Имаме много амбициозни планове за развитието на Нетера в близко бъдеще и съм убеден, че с помощта на консултативния съвет ще успеем да постигнем целите си. Ние се стремим не само да се развиваме, но и да го правим устойчиво и да станем много по-глобални и международно значими. След първото ни заседание на борда аз съм много обнадежден от перспективата да работя с такива професионалисти", коментира Невен Дилков, основател и управител на Нетера.

"Радвам се, че успяхме да сформираме този Консултативен съвет и съм лично развълнувана, че мога да допринеса за развитието на българско дружество, което има амбиции отвъд конвенционалните, потенциал да създава иновации и да променя индустрията. Очаквам с нетърпение да работя съвместно с Астрид, София и Густаво, за да допринесем за корпоративно развитие", добавя от своя страна Милена Иванова, председател на Консултативния съвет.

Невен Дилков, Джордж Шлосарек и Мая Калчева са постоянни членове на Консултативния съвет, като се очаква към него да се присъединят и други ръководители от компанията.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X