Нови Технологии

paysafecard ще си партнира със Samsung за онлайн кешови разплащания

Мария Динкова

Предплатената услуга на Paysafe Group (Paysafe) за онлайн кешови разплащания – paysafecard – ще си партнира със Samsung. Това ще позволи на потребителите да купуват приложения за смартфоните на Samsung или за разплащания в тях.

"Благодарение на партньорството ни със Samsung, ние правим възможни разплащанията в брой за милиони потребители. Предвид стотиците paysafecard трансакции, които се случват буквално всяка минута по света, това е още една голяма стъпка в посока paysafecard да се превърне в предпочитан метод за плащане в дигитална среда и не само", сподели Удо Мюлер, главен изпълнителен директор на paysafecard по повод сътрудничеството.

Потребителите на Samsung вече ще могат да използват пари в брой, за да купят приложения в Galaxy Store онлайн. Плащанията ще се извършват с помощта на 16-цифрен PIN, който гарантира сигурността на трансакцията.

Новата услуга ще е достъпна в 21 Европейски държави, включително Австрия, Белгия, България, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Ирландия, Италия, Латвия, Литва, Холандия, Полша, Румъния, Словакия, Швеция и Великобритания.

Според данни на Световната банка от 2017, 35% от хората в Европа и Централна Азия не разполагат с банкова сметка, с което на практика не участват в електронната търговия.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X