Печат

Brother представи нова линия мобилни скенери

Александър Главчев

Три преносими устройства за сканиране на документи представи японската компания Brother. От там насочват новите си продукти към работещите в движение, които трябва да се съобразяват с изискванията на GDPR за защита на личните данни.

Новата линия преносими скенери на Brother MDS3 се състои от три модела - DS-640, DS-740D, DS-940DW. Според компанията компактният дизайн и интуитивното управление правят и трите устройства особено подходящи там, където има пространствени ограничения и се изисква бърза реакция, например, за използване на рецепции.

Brother DS-640 е опростено решение, когато е налице необходимост да се сканира нещо в движение. Капацитетът му е до 15 страници в минута, като може да обработва както едностранни документи до размер А4, така и пластики с размер на лична карта и касови бележки. Компактните му размери го правят лесно преносим и удобен за ползване в пространства, където мястото е ограничено.

Двустранното сканиране се предлага DS-740D, който е проектиран специално за потребители, които се нуждаят от бърза обработка на информацията в движение. Благодарение на него потребителите могат да дигитализират документацията си, да запазват и споделят файловете си, докато седят на бюрото си или по време на пътуването си към следващата среща. Моделът обработва до 15 страници в минута с максимален размер А4. Файловете се прехвърлят към лаптопа по USB 3.0.

Най-горният модел от новопредставените, DS-940DW, е удачен избор за работа от разстояние и без кабели. За допълнително удобство той разполага и с вграден четец за карти, за лесно управляване на файловете. С помощта на безплатното мобилно приложение на Brother, преглеждането и споделянето на документи може да става и пре мобилен телефон или таблет. Интуитивният LCD панел улеснява избора и промяната на функциите за сканиране. Капацитетът за сканиране на DS-940DW е 15 страници в минута, като не е необходимо допълнително пространство зад скенера, защото с уникалната U-образна пътека на подаване на хартията листът се плъзга над горната част на скенера и се връща към потребителя.

Новите скенери ще се появя българския пазар от март 2020 г. те ще бъдат достъпни от март 2020 г. Brother DS-640, DS-740D и DS-940DW ще струват съотвено 199 лв., 269 лв. и 359 лв. (препоръчителни цени с ДДС).
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X