Сигурност

Acronis стана партньор на американския отбор по бейзбол San Diego Padres

Александър Главчев

Доставчикът на решения за киберсигурност Acronis обяви технологично си партньорство с американския професионален отбор по бейзбол, San Diego Padres. Съгласно многогодишното споразумение компанията ще предоставя киберзащита с цел защита на данните и оптимизиране на работните потоци от данни за подобряване ефективността на екипа.

Padres ще използват решенията на Acronis, за да защитят десетките ESXi виртуални машини и стотиците си потребители на Microsoft Office 365. Acronis ще осигури лесна, ефективна и сигурна киберзащита за над 400TB ценни данни.

"Бейзболът, както и всички други големи професионални спортове, все повече разчита на данните," каза Ray Chan, вицепрезидент по информационни технологии в Padres. "Възможността да се доверим на легитимността на нашите данни се превърна в основна бизнес нужда и Acronis има доказан опит в осигуряването на киберзащитата, от която се нуждаем, за да запазим данните си."

Основателят и главен изпълнителен директор на Acronis, Сергей Белоусов, каза, "Днешната технология, която се използва за събиране на спортни научни данни, е невероятна. От изключително точните акселерометри до високоскоростните камери, никога не е било по-лесно да се представят върхови резултати на играчите и те да проведат най-ефективните игри. Киберзащитата, осигурена от Acronis, защитава тези критични данни и повишава увереността, че те са автентични и не са били подправени."
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X