Софтуер

Hyperscience постига ръст от 300% през 2020

Мария Динкова

Hyperscience, един от лидерите в автоматизирането на административна и офис дейност, обяви рекордно високи резултати с ръст от над 300% от началото на годината. Компанията също така съобщи и за назначаването на Франсиско Урибе за вицепрезидент продуктова дейност, което е част от план за трансформация на текущите услуги в бизнес платформа, която поддържа автоматизираните процеси на компаниите.

"Много сме доволни от резултатите и сме благодарни на нашите клиенти и на целия ни екип, който работи по безпроблемно осъществяване на процесите по обработка на документи в настоящата усложнена ситуация", сподели Чарли Нюарк-Френч, оперативен директор в Hyperscience. "Много от нашите клиенти се сблъскват с нарастващи предизвикателства поради дистанционното управление на работата, както и с наплив от документи, като например заявления за рефинансиране, заявления за ипотечни кредити и формуляри за искове, които не са част от техните нормални обеми на работа. Впечатлен съм от капацитета на екипа ни, който въпреки предизвикателствата на дистанционната работа, съумява да осигури безпроблемно функциониране на всички системи".

Hyperscience продължава да наема нови служители и да инвестира в развитието на екипа си. "Наблюдаваме повишено търсене на нашите продукти и услуги, като сме на път да постигнем целите си за 2020 г. Растем във всички отдели и офиси, но най-вече в София, където са базинира инженерните ни екипи и тези, ангажирани с машинното самообучение", добави Бродски. "В Hyperscience работят едни от най-талантливите и висококвалифицирани специалисти в сферата на машинно самообучение. Продължаваме да търсим хора, които да се присъединят към нашата мисия за автоматизиране на офисната работа, така че компаниите по-ефективно да обслужват своите потребители. Малко са компаниите, особено в този труден за целия свят момент, които могат да се конкурират с нашата екипна култура, социални придобивки, както и с иновациите ни".

Допълнение има и в мениджърския екип на компанията. Hyperscience обяви назначаването на Франсиско Урибе като вицепрезидент продуктова дейност. В тази роля Франсиско ще отговаря за разрастването на екипа и развитието на бизнеса. Преди да стане част от екипа на Hyperscience, Франсиско прекарва повече от осем години като ръководител на екипа Perception AI в Google Cloud, където отговаря за компютърното зрение на Google и платформите за софтуерни инженери AutoML.

"Франсиско има над 10-годишен опит в управлението на продуктови стратегии и операции в големи организации, занимаващи се с изкуствен интелект (AI) и машинно самообучение (ML). Работим по някои доста големи проекти, а Франсиско е визионер, който ще ни помогне да постигнем целите си", сподели Питър Бродски, главен изпълнителен директор и съосновател на Hyperscience.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X