Уеб Приложения

Vivacom с нова услуга – дигитален портфейл за управление на финансите

Александър Главчев

Дигитален портфейл за управление на личните финанси стартира Vivacom. Услугата се казва "Pay by VIVACOM" и се предлага под формата на приложение за мобилни устройства с операционна система Android и за такива с iOS.

Pay by VIVACOM дава възможност за безконтактни плащания, трансфер на пари, онлайн и офлайн пазаруване, следене на всички транзакции и дигитализиране на карти за лоялност към търговски обекти.

Зареждането на виртуалната сметка става чрез платежна карта или банков превод. След това потребителите могат да използват телефона си, за да извършват безконтактни, бързи и лесни плащания на POS терминали. Единственото условие е телефонът да поддържа NFC комуникация. Така всеки потребител може да излезе спокойно от дома си само с телефона в себе си, без да носи пари в брой или платежни карти, обясняват от компанията.

Приложението позволява извършването на парични преводи както към сметки в България, така и в чужбина. Това улеснява значително пътуващите зад граница хора, които изпаднат в ситуация без своя портфейл и се нуждаят спешно от пари. Могат само с няколко клика да получат захранване на сметката от свои близки и да плащат с мобилния си телефон.

Чрез услугата потребителите могат да изпращат средства и без такса до други нейни потребители, или до такива на phyre и A1 Wallet е бързо. Това е удобна възможност за разделяне на сметки със семейството и приятелите, обясняват още от Vivacom.

Също така, всички карти за лоялност на телекома могат да се добавят и използват директно в приложението, както и да се преглеждат брошури с месечни отстъпки на търговски вериги.
Сигурността на данните в услугата се гарантира от биометричната защита на устройството или ПИН код. Приложението не може да бъде използвано, без първо да бъде отключено от собственика му.

Pay by VIVACOM се предлага в 2 варианта - SMARTPAY без месечна такса и VIVAPAY с месечен абонамент 3,99 лв. И двата плана нямат такса за зареждане с банков превод, за трансфер на пари между потребители на приложението, както и за плащане на ПОС терминал. Възможно е и безплатно издаване на виртуална дебитна карта, по желание на клиента.

Pay by VIVACOM е достъпно за всички потребители, независимо дали са клиенти на VIVACOM или на друг оператор.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X